Praktische tips bij doorgeschoten perfectionisme

N

Deze tips ontvang je 1 keer per maand via de mail. Dus jij kiest zelf je moment om ze te lezen.

N

Je bespaart tijd. Ik ben de theorie al ingedoken zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

N

Je hoeft niet alles alleen te doen. Mag ik je op deze manier al helpen?

Telkens als ik aan een plafond zit, vraag ik hulp aan mensen van wie ik kan leren!

Okay! Jij wilt verandering in hoe perfectionistisch je tot nu toe bezig bent. Je weet alleen nog niet hóe je dit kunt doen. En waar je kunt beginnen. Nu zou je allemaal artikelen, filmpjes en boeken kunnen gaan zoeken. Maar wat nu als ik dat al voor je gedaan heb?

Bespaar jezelf tijd, brainspace en energie door m’n perfectionisme tips 1 keer per maand in je mailbox te ontvangen! Ik stel ze met zorg samen op basis van wat ik geleerd heb in opleidingen, wat ik erover lees in mijn dagelijks leven en natuurlijk wat ik met cliënten meemaak in sessies. Ik zorg ervoor dat je direct met de tips aan de slag kunt. Want ik weet hoe waardevol je tijd is. Op deze manier kan ik je al op weg helpen. Het snelst vooruit kom je door gebruik te maken van kennis die anderen al hebben. Scroll naar beneden en schrijf je in voor de tips!

Wat anderen over de perfectionisme tips zeggen

Annelien legt perfectionisme op een ontspannen manier uit en geeft mooie voorbeelden met tips en tricks.

Alexandra

Waardevolle inzichten. Ik wist niet dat zoveel van mijn persoonlijke kenmerken toe te wijden waren aan perfectionisme!

Els