Snelle tips bij eindeloos perfectionisme

Vaak weten we wel dát we willen veranderen maar helemáál niet hoe! Kies daarom voor m’n gratis perfectionisme tips.

N

M'n tips ontvang je via de mail. Dus jij kiest zelf je moment om ze te lezen.

N

Je bespaart tijd. Ik ben de theorie al ingedoken zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

N

Je hoeft niet alles alleen te doen. Ik vind het leuk om je op deze manier te helpen.

De snelste veranderingen maakte ik door het niet allemaal zelf te blijven uitzoeken.

Okay. Jij wilt verandering in hoe perfectionistisch je tot nu toe bezig bent. Je weet alleen nog niet hóe je dit kunt doen. En waar je kunt beginnen. Nu zou je allemaal artikelen, filmpjes en boeken kunnen gaan zoeken. Maar wat nu als ik dat al voor je gedaan heb?

 

Bespaar jezelf tijd, focus en energie door m’n perfectionisme tips gratis en regelmatig in je mailbox te ontvangen! Ik stel ze met zorg samen op basis van wat ik geleerd heb in opleidingen, wat ik erover lees in mijn dagelijks leven en natuurlijk wat ik met cliënten meemaak in sessies. Ik zorg ervoor dat je direct met de tips aan de slag kunt. Want ik weet hoe waardevol je tijd is. Op deze manier kan ik je al op weg helpen. Want het snelst vooruit kom je door gebruik te maken van kennis die anderen al hebben. Schrijf je jezelf in?

Wat anderen over de perfectionisme tips zeggen

Annelien legt perfectionisme op een ontspannen manier uit en geeft mooie voorbeelden met tips en tricks.

Alexandra

Waardevolle inzichten. Ik wist niet dat zoveel van mijn persoonlijke kenmerken toe te wijden waren aan perfectionisme!

Els