Het webinar voor als je tijd en energie over wilt houden!

“Heldere concrete webinar met waardevolle inzichten. Ik wist niet dat zoveel van mijn persoonlijke kenmerken toe te wijden zijn aan perfectionisme!” – Els

In 1 uur:

N

zie jij in op welke manieren perfectionisme in jouw leven voorkomt: zowel vóór jou werkend als tegenwerkend.

N

krijg je een concreet stappenplan om anders om te gaan met de nadelen van perfectionisme.

N

weet je wat je te doen hebt om rust in je hoofd te krijgen, je tevreden te voelen en veel meer te genieten van wat je aan het doen bent in je werk en privé

Ik beloof je dat je energie over hebt aan het eind van dit webinar

Twijfel je nog of dit webinar voor jou geschikt is? Als je je herkent in de struikelblokken die andere deelnemers tegenkomen dan is dit uurtje de moeite waard. Zij lopen tegen het volgende aan:

N

Veel denken, vastlopen, moeilijk kunnen beslissen

N

Overwerkt, te vol, spanning/angst voor niet goed genoeg

N

Geen nee kunnen zeggen, pleasen

N

Te veel onzekerheid

N

Te weinig plezier omdat ik niet kan ontspannen

Wat anderen zeggen over het webinar

Naast de verschillende aspecten die bij perfectionisme horen, legt Annelien ook uit hoe je hier mee om kan gaan. Als je hier dus meer over wil weten, is dit het perfecte webinar voor jou! Maar ook als je twijfelt of je perfectionistisch bent, kan je dit webinar volgen om daar achter te komen. Ik vond de webinar erg interessant en leerzaam en raad deze dan ook aan om te volgen.

Roxy

Ik zou het webinar aanraden als je het gevoel hebt dat perfectionisme je vaak in de weg staat. In het webinar leer je kort wat perfectionisme is, hoe de meeste mensen het ervaren en krijg je een aantal tips hoe je hier iets aan kunt doen. 

De setting is veilig en niet te zwaar. Kan je niet missen!

Annemarie