Wil je kans maken op een gratis coachingssessie?

 

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jij anders om leert gaan met je perfectionisme zodat je veel meer gedaan krijgt én meer energie en tijd overhoudt voor alle dingen die je belangrijk vindt in je leven. Je perfectionisme hoeft niet weg, je kan alleen leren om er écht je kracht van te maken!

Ik zie te vaak mensen met perfectionistische trekjes die last hebben van bijvoorbeeld stress, somberheid, overcompenseren, onderpresteren, tijdsnood, uitstellen of chaos in hun hoofd maar nog niet doorhebben dat dat door perfectionisme komt.
Ze denken vaak dat ze nu eenmaal zo zijn als persoon. Of ze weten wel dat ze perfectionist zijn, maar denken dat hier niets aan te doen is.

Daarom heb ik deze gratis coachingssessies in het leven geroepen.

Ik selecteer elke maand een aantal mensen die écht klaar zijn voor verandering. En willen leren hoe je beter presteert terwijl je tegelijkertijd gewoon ontspannen en tevreden voelt. Tijdens de sessie geef ik je concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Als je bent geselecteerd voor een coachingssessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Leuk om je te gaan spreken!