Annelien Hospes

Ik en mijn werk:

  • Tot nu toe 230+ twintigers en dertigers gecoacht en getraind.
  • Sinds 2010 in Amsterdam, in 2020 verhuisd naar Koog aan de Zaan en ik coach in Zaandam.
  • Gefascineerd door psychologie en persoonlijke ontwikkeling, al van jongs af aan.
  • Ja, ook ik heb perfectionistische trekjes maar ik werk met dit thema omdat ik heb gezien dat er zoveel mensen behoefte hebben aan anders om leren gaan met hun perfectionisme.
  • Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik je leer dat het veel gemakkelijker en moeitelozer mag en kan. Ik kan niet wachten tot we straks jouw opluchting en successen kunnen gaan vieren!

Handig om te weten: Ook al heb ik zelf ervaring met de thema’s waarbinnen ik coach, je mag erop vertrouwen dat niet projecteer en mijn vak versta. Ik heb geleerd om mijn eigen verhalen en ervaringen buiten coaching en training te houden. Het gaat om jou en jouw ervaringen.

Natuurlijk doe ik meer dan alleen maar werken!

  • ik houd ervan om in de natuur te zijn maar ook van de stad
  • ik ga te gek op dans, krachttraining en meditatie
  • ik kan enorm genieten van mooie dingen als mode, interieur en kunst
  • maar ook van ’t alledaagse kleine als zonsopgang, honden op het strand en mensen kijken
  • en van samenzijn met m’n vriend, vrienden en familie

Leuk als je me volgt op social:

Hbo-Basisjaar Bachelor Sociaal Kunstzinnige Therapie

Creatieve technieken & methodes inzetten binnen therapiesessies. Deze studie leerde me hierover & gaf een stevige basis in holistische therapie.

Hbo-Bachelor studie Human Logistics (BEng)

Hoe werkt de mens en hoe kun je zijn (werk-&privé-) omgeving zo efficiënt en effectief mogelijk inrichten? Deze studie gaf me het antwoord.

Hbo-Specialisatie minor Coaching, Training & Begeleiding

Dit bracht expertise en ervaring in het ontwerpen en geven van trainingen in bedrijven en het doen van individuele coachings-
sessies.

NOBCO Erkende Post Hbo-opleiding Professional coach

Na 6 jaar als projectmanager ging ik terug naar de passie die ik op mijn 17e had: het coachen van individuen en teams naar persoonlijk en zakelijk succes.

Post HBO-specialisatie CGT bij perfectionisme behandeling

Ik heb hierin extra kennis opgedaan over hoe ik cognitieve gedragstherapie (CGT) bij de behandeling van perfectionisme in kan zetten.

Trusted partners

Hoe anderen mij ervaren

De coachings gaven me rust, aanmoediging en hulp om de moeilijke eerste stap te zetten voor een aantal dingen. Wat zonder die hulp mogelijk nooit gelukt was. Ook kreeg ik verschillende tools om dicht bij mezelf te blijven en om mijn eigen weg te volgen.

Tjesse, 22

Student Allround Laborant

Door de vragen die Annelien stelde, kon ik naar mezelf kijken en naar gebeurtenissen, ook uit het verleden, die ertoe hebben geleid dat ik me op een bepaalde manier ben gaan gedragen. Ik kan weer genieten van de kleinste dingen en daar ben ik blij mee en Annelien en mezelf dankbaar voor.

Cynthia, 41

Projectmedewerker

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?